Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τα πιο αρωματικά σοκολατάκια

Υπέροχα και εύκολα κεράσματα, η μόνη ''δυσκολία'' είναι το μπεν-μαρί. Όσο για τις αναλογίες των υλικών, δεν υπάρχουν, γιατί πολύ απλά βάζουμε όσο θέλουμε!



ΥΛΙΚΑ 

κουβερτούρα

αμυγδαλόψιχα, χοντροκομμένη στο γουδί

κράνμπερις

1 κουταλιά της σούπας λικέρ αμαρέτο

1 κουταλάκι του γλυκού εσάνς αμυγδάλου



Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Διατηρούμε το μπεν-μαρί σε όλη την διάρκεια της συνταγής για να μην μας παγώσει η σοκολάτα, απλά χαμηλώνουμε λίγο την θερμοκρασία. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με την λιωμένη κουβερτούρα και με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί. Περιμένουμε να κρυώσουν και είναι έτοιμα να κεραστούν!


Οι 3 κουβερτούρες μου έβγαλαν γύρω στα 30 σοκολατάκια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.