Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Παστουρμαδοπιτάκια ή κάτι πιο μεγαλοπρεπές, όπως πιτάκια Καισαρείας

Κάτι εύκολο και γρήγορο που είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερη γεύση για μπουφέ..


ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας σε θερμοκρασία δωματίου
8 φέτες παστουρμάς
8 φέτες πικάντικο κασέρι
1 φρέσκια ντομάτα χωρίς ζουμιά και σπόρια
λάδι για το άλειμμα
σουσάμι

Κόβουμε τη σφολιάτα κατά μήκος έχοντας μπροστά μας τη μικρή της πλευρά.
Τοποθετούμε τα υλικά και κλείνουμε τη σφολιάτα όχι πολύ καλά ώστε όταν ψηθεί αν θέλουμε να την παρουσιάσουμε ολόκληρη και να μοιάζει με πεϊνιρλί.



Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και κόβουμε φετούλες μετά το ψήσουμε γιατί ο παστουρμάς έχει μαλακώσει και δεν θα μας χαλάσει το φύλλο.

EXTRA πρόταση πάλι για μπουφέ: με τον ίδιο τρόπο αλλά με πατέ ελιάς,φέτα και πιπεριές φλωρίνης έχουμε ρολάκια άλλη γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.