Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Olive ντιπ

Ένα ντιπ αρκετά δροσερό, που ταιριάζει πολύ με κομμένα αγγουράκια και καρότα αλλά και με ψαρικά. Ετοιμάζεται στο πι και φι!

ΥΛΙΚΑ
270 gr πάστα ελιές καλαμών

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη

μαϊντανός

ξίδι

ξίδι μπαλσάμικο

4 κουταλιές της σούπας καρύδια τριμμένα, σχεδόν πούδρα στο multi

μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο



Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σ'ένα μπολ μέχρι να γίνουν ένα μείγμα και το ντιπ είναι έτοιμο. Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο.


Πάντως ο απόλυτος συνδυασμός είναι και ο πιο απλός, δοκιμάστε το με παξιμαδάκια και κριτσίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.